Začíná nám sezóna, kdy spousty zahrádkářů vysazují rajčata a okurky a právě přesně pro ně je tento článek určen.
Spousty lidí se snaží vyhýbat jakýmkoliv chemickým hnojivům, protože přeci jen domácí zelenina je domácí zelenina.
Pokud si ale uděláte domácí hnojiva, tak nemusíte mít strach z ničeho, jen se můžete radovat z toho, jak vám to pěkně roste.

Jediné z čeho je toto hnojivo složeno je voda, cukr a droždí ve správném poměru. Toto nejen že napomáhá, aby vaše zelenina rostla rychleji, ale hlavně je chutnější a bez jakýchkoliv parazitů.

Jak tedy na to?

Do kýblíku si napustíme teplou vodu ( asi 6 litrů ) ale dáváme pozor, aby její teplota nepřekročila 35 stupňů.
Do vody přidáme 15 gramů droždí a asi 15 lžic cukru. Celý roztok rozmícháme a necháme v klidu alespoň 8 hodin a po té opět znovu promíchat.

Hnojivo si dejte například do nádobky se sprejem a rostliny můžete tímto hnojivem hnojit ráno a večer.