Máte nefalšovanou italskou kuchyni a nespokojíte se s náhražkou? Pro tu pravou již nemusíte jezdit do Itálie. Přijede totiž přímo za vámi z pizzerie Caruso.

Co se u některých pizzerií pod názvem italská kuchyně nabízí, nemá často s pravou italskou kuchyní nic společného. Tajemství totiž spočívá především v použitých surovinách, jejich čerstvosti a perfektních kombinacích.

Italská kuchyně je právem považována za jednu z nejlepších na světě. Touto kuchyní se inspirovalo mnoho a mnoho dalších. Proslavila se především kvalitní pastou (které je více než 400 druhů) a ikonickou pizzou.

Tip: Pokud se nespokojíte s náhražkami a dostali jste chuť na pravou italskou pizzu s rozvozem až k vašim dveřím, pizza Brno Caruso je zde právě pro vás.

Nejen použité suroviny, ale i způsob pečení je tím, co vám dá ochutnat pravou Itálii. Pizza Caruso se vyrábí v peci s kamenným povrchem, přivezené přímo z Itálie, což zaručuje nejen perfektní výsledek, ale i tradiční chuť podobnou pečení v peci na dřevo.  

Něco z historie…

Jedna z nejznámějších pizz – pizza Margherita se zrodila v Neapoli v roce 1889. Nedlouho předtím sjednocená Itálie chtěla uctít královnu Margheritu, která ji navštívila, a tak místní kuchař Rafael Esposito vymyslel pizzu v italských národních barvách: červené (rajče), zelené (bazalka) a bílé (sýr).

Tip: Pokud zrovna nemáte chuť na pizzu, ale řadíte se spíše mezi fanoušky kvalitní pasty, podívejte se na stránky těstoviny Brno Caruso.

Dobrou chuť!